zaterdag 3 oktober

Expeditietunnel Hoog Catharijne 1443826800 - 1443772800

Stekker in de Tunnel

Na Studio Stekker Festival 2015 duiken we op 3 oktober wederom de Tunnel in voor de tweede uitverkochte editie van Stekker in de Tunnel! Op deze one-of-a-kind locatie gaan we 3 oktober met ruim 2500 feestgangers een event van grote proporties ervaren met twee podia met ieder een gevarieerde line-up.

 

Zuid:
Shlømo (live)
Tripeo
Nuno dos Santos
Abstract Division
Sirens of Saturn (live)
Mirella Kroes

Noord:
Hunee
Call Super
Dollkraut
Interstellar Funk

 

Handige info over Stekker in de Tunnel:

Komend weekend is het zo ver en gaan we opnieuw de Tunnel in! De laatste voorbereidingen worden getroffen. We gaan er met z’n allen een fantastische nacht van maken en om niet voor verassingen te komen staan hebben we alle belangrijke informatie even voor jullie op een rijtje gezet!
Routes
De entree van Stekker in de Tunnel zit IN parkeergarage Godebald P2, aan de Spoorstraat (zijstraat van de Catharijnesingel).
Kom je op de fiets? Fiets dan naar de Catharijnesingel en volg de borden naar het evenement. De fietsenstalling is in de Godebald parkeergarage P2. Navigatieadres: Spoorstraat 22, Utrecht.
Kom je met de auto? Zet dan je auto in parkeergarage Moreelsepark P1 tegenover Godebald parkeergarage P2. Loop vervolgens vanaf je auto op straatniveau naar de Godebald parkeergarage P2 om bij het evenement te komen. Navigatieadres: Spoorstraat 22, Utrecht. Je rekent bij uitrijden gewoon je kaartje af in de betaalautomaat.
Kom je met de trein? Loop vanaf Utrecht Centraal Station richting het busstation Utrecht CS Centrumzijde (richting perron 1/2). Vanaf daar volg je de borden van het evenement naar de ingang.
Kom je vanuit Hoog Catharijne? Volg dan de borden naar Utrecht Centraal Station en volg vanaf daar de borden naar het evenement.
LET OP: Het is niet de bedoeling dat er fietsen gestald worden buiten de parkeergarage, zet deze dus echt IN parkeergarage Godebald P2 alsjeblieft.
Na afloop van het evenement staan er vanaf de uitgang borden die je terugbrengen naar de bussen, treinen en taxi’s.

 

Lockers

1. Koop een E-locker via stekker.nl, je betaalt alleen voor de huur van de locker, geen borg!
2. Één dag voor het evenement krijg je een pincode voor je locker per e-mail.
3. Ga in de Tunnel direct naar jouw locker. Op de locker zelf toets je je pincode in om de locker te openen en te sluiten.
4. Als je je locker deelt met vrienden, deel dan ook de pincode van de locker zodat iedereen toegang heeft tot de locker!
5. Ga je naar huis? Haal dan je spullen uit de locker en doe deze dicht, dan ben je vrij om te gaan. Makkelijk toch?

Je kunt natuurlijk ook een locker huren op het evenement zelf.

 

Huisregels
Voor al onze evenementen gelden huisregels, lees ze hier terug: Huisregels.
Tijdens Stekker in de Tunnel geldt de regel: binnen is binnen, buiten is buiten. Eenmaal buiten mag je dus niet weer terug naar binnen!
Wees in ieder geval lief voor jezelf en voor anderen en pas goed op jezelf en elkaar, dat is het allerbelangrijkste voor een fijne dag of nacht vol avontuur!
Kijk voor meer informatie over drugs en alcohol op www.unity.nl en www.trimbos.nl.

 

Overig (maar wel handig om te weten)

– Tickets kunnen vanaf je telefoon gescand worden. Er is wel een slechte internetverbinding, download de tickets dus van tevoren naar je telefoon!
– Rokers opgelet: er worden GEEN sigaretten verkocht bij Stekker in de Tunnel. Neem dus voldoende mee.
– Bij de muntenkassa’s kan je kosteloos pinnen. Dat is veiliger voor jullie en voor ons!
– Download hier de timetable voor aankomende zaterdag.
– De plattegrond van de Tunnel is hier te downloaden.
– Ondanks dat we de Tunnel verwarmen raden we je aan om warme kleren mee te nemen!
– Let tijdens het evenement op voor zakkenrollers! Stop waardevolle spullen in je locker.
– Bescherm je gehoor: oordoppen zijn voor €1,- te koop bij de muntenkassa’s.
– Er wordt eten verkocht tijdens Stekker in de Tunnel door Red Dog Society.
Je kunt pinnen bij de muntenkassa. Het hele evenement kan je verder alleen betalen met munten. Een munt kost €2,60. Munten kunnen niet ingewisseld worden voor geld aan het einde van het evenement.
Bezoekers die online munten hebben gekocht kunnen hun munten afhalen met hun e-ticket bij de kassa “munten e-tickets”, aangegeven bij de muntenkassa’s.

 

De Buren

Denk bij aankomst en vertrek aan de (boven)buren alsjeblieft. We zijn te gast op een van de mooiste en uniekste locaties van Utrecht en we komen graag nog eens terug.

Line up

 • Artiest
  Call Super

  De Londense Call Super heeft de afgelopen twee jaar een naam voor zichzelf weten te maken met releases op het label van de Londense nachtclub Fabric, Houndstooth. Al door meerdere artiesten getipt als one to watch voor het komende jaar en nu bezig met een reizende residentie over de hele wereld. Samen met Objekt is Super al super op weg! Oh en laten we vooral ook niet zijn spraakmakende mixen vergeten op XLR8R en Fact Magazine..

 • Artiest
  Dollkraut

  Een analoge doerak in een digitale wereld die met zijn eigen stijl toch met kop en schouders boven het maaiveld uit steekt. Zelf is hij fan van melancholische en meeslepende muziek. Synthesizers gaan hun eigen leven leiden op het podium van Dollkraut en dat is precies wat hij zo graag wilt.

 • Artiest
  Hunee

  Hij neemt zijn tijd, heeft een erg lange adem en doet precies wat hij wilt en niet anders. Met releases op Rush Hour en Future Times heeft hij een solide fundering gelegd voor zijn levensmotto. Good things come to those who wait.

 • Artiest
  Nuno Dos Santos

  Een heuze Stekker Stamgast: Nuno Dos Santos. Something Happening Somewhere (SoHaSo), Noenoe’s platenlabel, gooit hoge ogen met releases van Love over Entropy en The Drifter, met o.a. een remix van niemand minder dan Dixon himself. Nuno laat zich leiden door zijn publiek, voelt aan wat de dansvloer nodig heeft en trekt iedereen vervolgens mee het diepe in. We maken een diepe buiging voor deze man en verblijden ons met het feit dat hij er deze keer weer bij is!

 • Artiest
  Sirens Of Saturn

  Two scientists, Olek Smev and Rurik Tamm shacked up together for fifteen years observing the planet saturn. They sent out audio static radiations to find out if there’s any possibility of a reply. 14 years later, an answer came. The data received was coded into music.

 • Artiest
  Tripeo

  Neerlands trots! Wolfskuil imprint eigenaar en Doornroosjes’ eigen komt naar ons park! Al 15 jaar in business, heeft bijna elke club van binnen gezien en is nog lang niet klaar. Zo sloeg Tripeo (een alias van Darko Esser) met zijn debuutplaat “First Trip” hoge ogen in 2012 en heeft hij grote ambities voor zijn Wolfskuil imprint. En kijk maar uit want er is niemand, maar dan ook echt niemand, die een tent of veld zo af kan breken als hij.

 • Artiest
  Shlømo (live)

  Als oprichter van Taapion Records en met releases op o.a. het Wolfskuil Imprint van Darko Esser staat Shlømo ondertussen flink zijn mannetje temidden van al het Techno geweld van tegenwoordig. Parijzenaar, al doet zijn naam eerder iets Scandinavisch vermoeden, met een voorliefde voor ruwe Ambient die hij maar al te graag terug laat komen in de ondertonen van zijn donkere, meeslepende Techno. Het licht aan het einde van de Tunnel zal dan ook nog niet in zicht zijn bij Shlømo!

 • Artiest
  Abstract Division

  Abstract Division, een samenwerking tussen Paul Boex en Dave Miller, zijn hun lokale status al lang ontgroeit. Met releases op Dynamic Reflection en Labrynth vestigen ze zich meer en meer tussen de grote namen in de Nederlandse Techno-scene, waar ze thuis horen. Ze kunnen als geen ander de zaal lezen en geven altijd de volle 200%. Eens kijken of ze de Tunnel uit zijn voegen kunnen laten barsten!

   

 • Artiest
  Mirella Kroes

  Als een DJ stad en land af reist, duizenden fans heeft maar haar debuutplaat nog op zich laat wachten weet je dat ze de sterren van de hemel af draait. Altijd de donkerdere lagen van Techno en House verkennend in haar stampende en dampende sets verwelkomen we haar maar al te graag in de Tunnel. We hopen dat je stevig in je schoenen staat op 3 oktober!

 • Artiest
  Interstellar Funk

  In 2013 kwam Interstellar Funk’s plaat “House Train” uit het niets en zette de Nederlandse House-scene op z’n kop. Een locomotief stoomt letterlijk door de hele plaat en dat gebeurde ook met Interstellar Funk en het Nederlandse House land. Zijn analoge sound komt voort uit het feit dat hij een echte gearhead is, zo bouwt hij nog steeds aan zijn studio waar hij zijn Voyage Direct familie ook vaak ontvangt. Laten we met z’n allen hopen dat hij zijn “House Train” op 3 oktober ook meeneemt en keihard door de Tunnel laat tuffen!