zaterdag 13 augustus

Voorveldse Polder 1471089600 - 1471129200

Stekker in het Park

Komen jullie terug op muzikale ontdekkingstocht in het mooiste park van Utrecht: De Voorveldse Polder? ♥

 

☀︎ STEKKER IN HET PARK ☀︎
Elk jaar nodigt Stekker de artiesten van Stekker in het Park een week lang uit in de opnamestudio’s van Kytopia, waar ze samen kunnen experimenteren. De unieke samenwerkingen en nieuwe muziek die dit oplevert, hoor je op zaterdag 13 augustus in De Voorveldse Polder tijdens Stekker in het Park, een dag vol muzikale ontdekkingen en gezelligheid!

 

☀︎ LINE-UP ☀︎
Cobblestone Jazz vs. The Mole (aka Modern Deep Left Quartet)
Alex Smoke
Steve Rachmad
Tripeo
Objekt
Johannes Brecht feat. Fetsum
Call Super
Shanti Celeste
Colin Benders
Dauwd
Deadbeat vs. T. Raumschmiere
Feiertag
Haeken
Maarten Vos
Pitto
Mulder
St. Paul
Tsepo

> Download de timetable hier!
> Download de plattegrond hier!

☀︎ TICKETS ☀︎
Early Bird Ticket: €26, ex. fee – SOLD OUT
Regular Ticket: €32, ex. fee – SOLD OUT
Late Ticket: €36, ex, fee
> Tickets kan je hier kopen: http://bit.ly/1U1Neye

 

☀︎ AFTERMOVIE 2015 ☀︎

 

☀︎ DOCUMENTAIRE STUDIOWEEK 2015 ☀︎

Line up

 • Artiest
  Modern Deep Left Quartet (Cobblestone Jazz vs. The Mole)

  Live improvisatie door vier elektronische grootheden uit Canada. Cobblestone Jazz, bestaande uit Mathew Jonson, Danuel Tate en Tyger Dhula, vormt samen met The Mole het bijzondere Modern Deep Left Quartet. Verwacht experimentele techno met veel jazz invloeden. In de studio, op het podium, spontaniteit is het sleutelwoord.

 • Artiest
  Alex Smoke

  De producties van Smoke kunnen het best worden omschreven als melancholische electronica. Het Schotse talent maakt graag platen waarbij de grens tussen minimalisme en pop structuren zoveel mogelijk vervaagt. Sinds zijn debuut in 2002 heeft hij twee volledige albums uitgebracht op Soma Records en een hele reeks aan remixes op Soma en het Duitse label Vakant. Alex heeft ook een stevige kant zoals goed te horen is op platen als ‘Meany’ en ‘Brian’s Lung’.

 • Artiest
  Steve Rachmad

  Als dj ontwikkelt Steve zich constant. Naast de beste techno en house van het moment laat hij zich in zijn sets altijd inspireren door kwalitatieve disco, dub en electro van vroeger. Onder zijn alterego STERAC draait hij no nonsense, donkere, diepe techno. Onder zijn eigen naam kan het alles van planet Rachmad zijn. De beste manier om die te verkennen is luisteren naar een extra lange opname uit bijvoorbeeld Panoramabar of zijn eigen clubavond: kis.

 • Artiest
  Call Super

  De Londense Call Super heeft de afgelopen twee jaar een naam voor zichzelf weten te maken met releases op het label van de Londense nachtclub Fabric, Houndstooth. Al door meerdere artiesten getipt als one to watch voor het komende jaar en nu bezig met een reizende residentie over de hele wereld. Samen met Objekt is Super al super op weg! Oh en laten we vooral ook niet zijn spraakmakende mixen vergeten op XLR8R en Fact Magazine..

 • Artiest
  Johannes Brecht feat. Fetsum

  Brecht was op de achtergrond al meer dan aanwezig. Als artiest staat hij pas een paar jaar in de schijnwerpers. Johannes Brecht was de muzikale leider bij de band van Henrick Schwarz, de man die hem ook op het pad richting het podium zette. Zijn muzikale verleden speelt een grote rol in zijn huidige producties. Zijn diepe melodieën zijn ongekend en staan garant voor kippenvel. Dit jaar geeft Brecht op Stekker in het Park een bijzonder optreden samen met zanger Fetsum.

 • Artiest
  Objekt

  TJ Hertz is geboren in Tokyo, opgegroeid in het VK en na zijn studie in Oxford verhuisd naar Berlijn waar hij als software ontwikkelaar voor Native Instruments in aanraking kwam met het produceren van muziek. Objekt maakte zijn debuut in 2011 en is beïnvloedt door Britse dubstep en de hypnotiserende, rollende techno die destijds de Berlijnse clubcultuur overspoelde.

 • Artiest
  ROD

  ROD, het alter ego van de alom bekende Benny Rodrigues, mag zich een van Nederlands’ beste techno DJs noemen. Waar Benny de breedte opzoekt, gaat ROD de diepte in. ROD’s veelgeprezen debuut ‘Malmok” werd uitgebracht onder Ben Klock’s Klockworks label en werd zeer positief ontvangen. Tijdens zijn RODnachten in Perron en Trouw draait hij zonder moeite acht uur durende marathon-sets weg. Verwacht techno met een veelzijdig tintje; van Detroit tot Chicago, van acid tot dub, van industrial tot offbeat. Zijn enorme kennis van muziek, onsterfelijke liefde voor techno en scherpe smaak brengen hem op techno hotspots over de hele wereld, het iconische Berghain inbegrepen.

 • Artiest
  Shanti Celeste

  Shanti werd geboren in Chili en groeide op in Bristol. Tegenwoordig wordt ze wel eens de Queen van de Bristolse housescene genoemd. Ze timmert hard aan de weg als producer, dj, zangeres, radiomaker en mede-labelbaas bij BRSTL. Haar sets zijn te omschrijven als down to earth, warm, groovy en melodieus.

 • Artiest
  Tripeo

  Neerlands trots! Wolfskuil imprint eigenaar en Doornroosjes’ eigen komt naar ons park! Al 15 jaar in business, heeft bijna elke club van binnen gezien en is nog lang niet klaar. Zo sloeg Tripeo (een alias van Darko Esser) met zijn debuutplaat “First Trip” hoge ogen in 2012 en heeft hij grote ambities voor zijn Wolfskuil imprint. En kijk maar uit want er is niemand, maar dan ook echt niemand, die een tent of veld zo af kan breken als hij.

 • Artiest
  Colin Benders

  Eerder gooide hij hoge ogen met hiphoporkest The Kyteman Orchestra. Nu richt hij zich als muzikant, componist en producer vol passie op zijn werk met modulaire synthesizers.

 • Artiest
  Deadbeat vs T. Raumschmiere

  De Canadese Scott Monteith maakt al sinds 2000 zijn eigen speciale blend van dub en minimal voor labels als Cynosure, Intr_version, Revolver en Scape. Deadbeat is te zien geweest op gerenommeerde festivals als Sonar in Barcelona, het Berlijnse Transmediale en het Canadese Mutek in Montreal en maakte vorig jaar zijn debuut in ons eigen park. Dit jaar is hij er weer bij, en wel samen met de bekende Duitse electroproducer en Shitkatapult labelbaas, T. Raumschmiere!

 • Artiest
  Feiertag

  Feiertag is het alterego van de Nederlandse drummer en producer Joris Feiertag. Zijn sound wordt omschreven als elektronisch maar warm en met een voorkeur voor innovatieve ritmes, popachtige melodieën en goede vocals als hij ze kan vinden.

 • Artiest
  Haeken

  Het is geen verrassing dat de Nederlandse Haeken platen draait als een veteraan, wetende dat hij de afgelopen jaren meer dan genoeg ervaring heeft opgedaan. De afgelopen tijd heeft hij meerdere zeer goed ontvangen platen uitgebracht en bij een hele reeks gerenommeerde clubs en festivals gespeeld. Maar, dat was niet allemaal onder deze naam..

 • Artiest
  Maarten Vos

  Als klassiek geschoolde cellist gebruikt de Utrechtse muzikant Maarten Vos verschillende elektronische en akoestische technieken om het oude geluid van zijn cello te manipuleren en te verrijken. Zijn muziek kan worden omschreven als een dromerig landschap met een experimentele touch.

 • Artiest
  Pitto

  Pi-Pa-PITTO! Hij won in 2009 de Grote Prijs van Nederland in de categorie Dance en is een van de oprichters van Stekker. Pitto draait een warme mix van deephouse en techno vaak verweven met melancholische popmelodieën en nu-jazz vocalen. Daarnaast moet je niet verbaasd zijn als DJ Pitto ineens live staat te zingen of muzikanten meeneemt voor een live set.

 • Artiest
  St. Paul

  DJ St. Paul is een beroepsliefhebber en staat bekend om zijn avontuurlijke mix van tijden en stijlen. Hij host al jaren de wekelijkse dansavond Pop-O-Matic in Tivoli Utrecht en draait met grote regelmaat in het Nederlandse club- en poppodiumcircuit. Ook festivals als Best Kept Secret, Lowlands, Le Guess Who?, Into The Great Wide Open of Motel Mozaique zijn geen vreemden op zijn agenda. St. Paul staat voor wat hij draait. Pop, soul, indie, hip hop, electronica, rock ’n roll. Dj-sets zonder regels, maar met een motto. Different Styles, Different People, One love!

 • Artiest
  Dauwd

  Deze Engelse artiest maakt muziek met een complexiteit waar de meeste hedendaagse producers zich niet snel aan zullen wagen. Dat is ook labelbazen Michael Mayer van Kompakt en Nick Höppner van Ostgut Ton niet ontgaan. In zijn sets is vaak een emotionele, melancholische, bijna romantische sound te horen en kenmerken zich door organische en evoluerende overgangen. Zijn tracks zijn vol, ingewikkeld en hebben een rijkdom aan klanken waardoor er een warme sfeer ontstaat die vrij ongebruikelijk is binnen de hedendaagse dance muziek.

 • Artiest
  Tsepo

  Jan van der Lugt, beter bekend als Tsepo, heeft veel indruk gemaakt als resident bij Trouw en de labelavonden van Something Happening Somewhere, het label van Nuno dos Santos. Tsepo gebruikt muziek om zichzelf  uit te drukken. Hij kan zichzelf er in herkennen. Alle muziek die hij zelf maakt en draait is een reflectie van hoe hij zich op dat moment voelt. Dit komt vooral terug in zijn eigen producties. Het gevoel is zo sterk dat wanneer hij een plaat luistert die hij een tijd geleden heeft geproduceerd, weer datzelfde gevoel herleeft. “Muziek zijn eigenlijk trillingen in de lucht, meer niet. Wat het zo bijzonder maakt is dat je het voelt, niet ziet. Het kan je alle emoties geven en momenten doen herleven.”

 • Artiest
  Mulder

  Mulder begon als een klassieke percussionist maar zijn liefde voor slepende grooves heeft hem releases opgeleverd op labels als Bla Bla, Be Real en REJECTED.