dinsdag 21 juli

Louis Hartlooper Complex 1438809300 - 1438817400

Studio Stekker Festival // Eden (film)

Ga op dinsdag 21 juli lekker onderuit liggen in de zaal van het Louis Hartlooper Complex en laat je meeslepen in de bijzondere Franse electro-wereld van de jaren 90. We screenen dan de film Eden, die nu al door Mixmag gekroond wordt tot de beste clubbing-film sinds Human Traffic. Aanradertje dus!

 

Eden is the best clubbing film since Human Traffic.” – Mixmag

 

Het verstrijken van de tijd, nineties nostalgie en muziek van Daft Punk. Dat is waar het in de film EDEN allemaal om draait! Een stukje uit de muziekgeschiedenis waar niemand van ons aan kon ontsnappen, dus geven we er tijdens het Studio Stekker Festival maar graag wat extra aandacht aan.

Haast je wel, want er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar. Een kaartje kost 7,5 euro, maar je Cineville is ook geldig.

 

EDEN
In de jaren ’90 raakt de jonge student Paul in de ban van de illegale ravescène, toen dance feesten nog in verlaten magazijnen en vochtige kelders plaatsvonden. Samen met zijn beste vriend richt Paul het DJ duo ‘Cheers’ op, en ze vinden al snel publiek voor hun Elektronische Dance muziek. Hun bekendheid stijgt met duizelingwekkende en gevaarlijke snelheid naar een euforische hoogte, waar het duo al gauw verstrikt in raakt. Verblind door zijn passie, vergeet Paul zijn leven op te bouwen.

 

► Wil je weten wat er nog meer tijdens Studio Stekker Festival 2015 gebeurde? Check dan zeker de liveblog.