maandag 20 juli

TivoliVredenburg – Oude Zaal 1438806600 - 1438812000

Studio Stekker Festival // Francesco Tristano

Klassieke piano is zijn sterkte, maar toch bracht Francesco Tristano ook releases uit op Innervisions en Vision Quest. Wil je weten hoe die mix klinkt? Op maandag 20 juli 2015 geeft de man in teken van Studio Stekker Festival een gratis (!) pianoconcert in de Grote Zaal van TivoliVredenburg.

 

WIE?

Francesco Tristano is een muzikale alleseter. Van huis uit is hij componist en pianist, maar hij weet zich uitstekend te redden met synths, drumcomputers en de mix van die twee werelden.

Vorig jaar stond hij al op ons podium, maar dit jaar start hij tijdens Studio Stekker Festival met een nieuw project. Wat daar de uitkomst van zal zijn, ontdek je op zaterdag 25 juli in De Voorveldse Polder, waar hij samen met Brandt Brauer Frick gaat optreden.

 

 

GRATIS PIANOCONCERT

Het concert in de Grote Zaal van TivoliVredenburg is een klassiek en akoestisch pianoconcert, waarbij het publiek op het podium plaats mag nemen, staand, zittend of liggend. Dat wordt alvast een unieke en intieme ervaring!

20.30 zaal open
21.00 aanvang concert

Na afloop is er de gelegenheid om te borrelen en na te praten in Het Gegeven Paard, het cafe-restaurant in TivoliVredenburg.

 

► Wil je weten wat er nog meer tijdens Studio Stekker Festival 2015 gebeurde? Check dan zeker ook de liveblog.

Line up

  • Artiest
    Francesco Tristano

    Klassiek piano is zijn forté. Stukken van Girolamo Frescobaldi draait hij zijn hand niet voor om. Getekend op de grootste platenmaatschappij voor klassieke muziek: Deutsche Grammophon. Maar ook releases op CLR, Innervisions en Vision Quest. Wil je weten hoe dat klinkt? Wij ook, en daarom hebben we hem uitgenodigd voor het Studio Stekker Festival!