10 mei 2016 - 15:06

Alle praktische info voor Stekker in de Tunnel

Alles wat je wilt weten over Stekker in de Tunnel!
Om niet voor verassingen te komen staan in de Tunnel, hebben we alle belangrijke informatie even voor jullie op een rijtje gezet!

✚✚ ROUTES ✚✚
De entree van Stekker in de Tunnel zit IN parkeergarage Godebald P2, aan de Spoorstraat (zijstraat van de Catharijnesingel).
Kom je op de fiets?
Fiets dan naar de Catharijnesingel en volg de borden naar het evenement. De fietsenstalling is in de Godebald parkeergarage P2. Navigatieadres: Spoorstraat 22, Utrecht.
Kom je met de auto?
Zet dan je auto in parkeergarage Moreelsepark P1 tegenover Godebald parkeergarage P2. Loop vervolgens vanaf je auto op straatniveau naar de Godebald parkeergarage P2 om bij het evenement te komen. Navigatieadres: Spoorstraat 22, Utrecht. Je rekent bij uitrijden gewoon je kaartje af in de betaalautomaat.
Kom je met de trein?
Loop vanaf Utrecht Centraal Station richting het busstation Utrecht CS Centrumzijde (richting perron 1/2). Vanaf daar volg je de borden van het evenement naar de ingang.
Kom je vanuit Hoog Catharijne?
Volg dan de borden naar Utrecht Centraal Station en volg vanaf daar de borden naar het evenement.
LET OP: Het is niet de bedoeling dat er fietsen gestald worden buiten de parkeergarage, zet deze dus echt IN parkeergarage Godebald P2 alsjeblieft.Na afloop van het evenement staan er vanaf de uitgang borden die je terugbrengen naar de bussen, treinen en taxi’s.

 

✚✚ LOCKERS ✚✚

1. Koop een E-locker via stekker.nl, je betaalt alleen voor de huur van de locker, geen borg!
2. Één dag voor het evenement krijg je een pincode voor je locker per e-mail.
3. Ga in de Tunnel direct naar jouw locker. Op de locker zelf toets je je pincode in om de locker te openen en te sluiten.
4. Als je je locker deelt met vrienden, deel dan ook de pincode van de locker zodat iedereen toegang heeft tot de locker!
5. Ga je naar huis? Haal dan je spullen uit de locker en doe deze dicht, dan ben je vrij om te gaan. Makkelijk toch?

Je kunt natuurlijk ook een locker huren op het evenement zelf.

 

✚✚ HUISREGELS ✚✚
Voor al onze evenementen gelden huisregels, lees ze hier terug: Huisregels.
Tijdens Stekker in de Tunnel geldt de regel: binnen is binnen, buiten is buiten. Eenmaal buiten mag je dus niet weer terug naar binnen!
Wees in ieder geval lief voor jezelf en voor anderen en pas goed op jezelf en elkaar, dat is het allerbelangrijkste voor een fijne dag of nacht vol avontuur!
Kijk voor meer informatie over drugs en alcohol op www.unity.nl en www.trimbos.nl.

 

✚✚ HANDIG OM TE WETEN ✚✚

– Tickets kunnen vanaf je telefoon gescand worden. Er is wel een slechte internetverbinding, download de tickets dus van tevoren naar je telefoon!
– Rokers opgelet: er worden GEEN sigaretten verkocht bij Stekker in de Tunnel. Neem dus voldoende mee.
– Bij de muntenkassa’s kan je kosteloos pinnen. Dat is veiliger voor jullie en voor ons!
– De plattegrond van de Tunnel is hier te downloaden.
– Ondanks dat we de Tunnel verwarmen raden we je aan om warme kleren mee te nemen!
– Let tijdens het evenement op voor zakkenrollers! Stop waardevolle spullen in je locker.
– Bescherm je gehoor: oordoppen zijn voor €1,- te koop bij de muntenkassa’s.
– Er wordt eten verkocht tijdens Stekker in de Tunnel door Red Dog Society.Je kunt pinnen bij de muntenkassa. Het hele evenement kan je verder alleen betalen met munten. Een munt kost €2,60. Munten kunnen niet ingewisseld worden voor geld aan het einde van het evenement.Bezoekers die online munten hebben gekocht kunnen hun munten afhalen met hun e-ticket bij de kassa “munten e-tickets”, aangegeven bij de muntenkassa’s.

 

De Buren

Denk bij aankomst en vertrek aan de (boven)buren alsjeblieft. We zijn te gast op een van de mooiste en uniekste locaties van Utrecht en we komen graag nog eens terug.